crepe'tastic er resultatet af en drøm,
en lang rejse og en kærlighed til
kvalitetsmad og gode råvarer.

 
DSC_5125c.jpg
 

københavn

tro, vilje og hårdt arbejde

2002

Grundlæggeren af crepe'tastic, Said Kiani, startede, sammen med sin kone, i 2002 med at besøge koncerter, festivaller og forskellige markeder i hele danmark. said havde anskaffet sig en simpel madvogn, hvorfra de to entreprenører solgte pandekager, der blev bagt fra én type dej. størstedelen af sortimentet dengang var søde pandekager, selvom man dog også kunne bestille et begrænset udvalg af madpandekager.

 
6.jpg
 

man skal kravle,

erfaring og oplæring

før man kan gå

eventyret om said og hans madvogne starter dog en årrække før. allerede i midten af 90'erne beslutter said sig for, at droppe astronomistudiet på københavns universitet for at påbegynde drømmen som selvstændig. men da said ikke er kokkeuddannet, ved han, at han skal kende faget, før han kan konkurrere med de mange andre udbydere af street food, så said starter sin karriere på mcdonald's, hvor han hurtigt bliver bestyrer. saids drømme rækker dog længere end ved disken på en amerikansk kæderestaurant og han bliver hurtigt tilbudt job i forskellige andre restauranter. 

 
3.jpg
 

det koster penge

den store satsning

at tjene penge

i 2006 lykkes det said at få en fast plads på kultorvet i københavn, som bliver saids primære arbejdsplads, selvom han også sælger tusindevis af hans populære pandekager til rolling stones koncerter i parken og til private events. madvognen bliver opgraderet i takt med, at menukortet bliver udvidet, således at man nu kan tilbyde flere råvarer og to forskellige typer dej - en til de søde pandekager og en, helt speciel, til madpandekagerne: denne bliver lavet med boghevdemel efter en opskrift fra de bedste crêperier i frankrig.

 
 
7.jpg